Završen je rukometni kamp „Odžaci 2019“ na kome je treniralo i družilo se više od 70 dečaka i devojčica

Podelite sadržaj ...

Poslednji dan jubilarnog desetog rukometnog kampa u Odžacima bila je nedelja, 7. jul, kada je organizovan završni turnir za dečake i devojčice, a posle turnira i žurka za mlade rukometaše i rukometašice.

Na kampu su osam dana vredno trenirala deca iz Crvenke, Kruščića, Sivca, Ruskog Krstura, Bača, Bezdana, Bačkog Brestovca, Bačkog Gračaca, Deronja i Odžaka. Dečaci i devojčice imali su priliku da uz pomoć čitavog tima rukometnih stručnjaka unaprede tehniku i način igre, a kamp je bio idealna prilika da steknu nova prijateljstva i nastave stara.

Sa polaznicima rukometne škole, između ostalih, kao gostujući treneri radili su Darko Celner iz Slavonskog Broda, Milovan Šašlić iz Belog Manastira, trener golmana ženskih selekcija Rukometnog saveza Vojvodine Jasmina Guteša i predsednik Komisije trenera UO RSV Jova Pavlov.

Kamp u Odžacima je organizovao RK „Odžaci“ u saradnji sa Rukometnim savezom Vojvodine i uz podršku lokalne samouprave, a od prošle godine ova sportska manifestacija je uvrštena i u kalendar Rukometnog saveza Srbije.

Izvor: ico.rs