Karatistkinja Nikolina Lemić proglašena je za najbolju sportistkinju opštine Odžaci u 2018. godini, u tradicionalnom izboru koji organizuje opštinski Sportski savez.

Podelite sadržaj ...

Najuspešniji sportski klub je Fudbalski klub Tekstilac iz Odžaka, najbolja muška ekipa Rukometni klub Borac iz Bačkog Gračaca, a najbolja ženska ekipa Rukometni klub Deronje iz Deronja.

Svečano proglašenje najboljih u oblasti sporta organizovano je u okviru manifestacije 4. Dan sporta koja je održana 14. februara u Sportskom centru Odžaci.

Priznanja nagrađenima dodeljivali su predsednica opštine Latinka Vasiljković, član Opštinskog veća zadužen za sport Nebojša Nikolić, predsednica Sportskog saveza opštine Odžaci Jelena Ignjatić i sekretar Saveza Mihajlo Sujer.

Kontinuitet odličnih rezultata i učešće na Balkanskom prvenstvu u karateu u sastavu reprezentacije Srbije, opredelili su komisiju za dodelu nagrada da najviše pojedinačno priznanje u ženskoj konkurenciji dodeli Nikolini Lemić, članici SUKS Fortuna 2017 iz Odžaka.

Priznanje za uspešnu sportistkinju pripalo je rukometašici Milici Miladinović, tekvondistkinji Ani Žjak i odbojkašici Aniti Jovanović.

Nagrada za najboljeg sportistu opštine u 2018. godini u muškoj konkurenciji nije dodeljena. Uspešni sportisti su rukometaš Rajko Orelj, sportski ribolovac Ilija Antanasković i stonoteniser Dario Loboda.

Stonoteniskom klubu Miletić iz Srpskog Miletić pripalo je priznanje za uspešnu mušku ekipu.

Najbolji sportski stručnjak je karate trener Aleksandra Miljković (SUKS Fortuna 2017).

Priznanje za sportske radnike pripalo je Veljku Kociću (ASU Drajver Srpski Miletiću) i Mihajlu Sujeru (Sportski savez opštine Odžaci).

Nagrada za životno delo ove godine dodeljena je Zoranu Rakonjcu, koji je postigao značajne uspehe prvo kao košarkaški trener, a potom kao nastavnik fizičkog vaspitanja nastavio sa ostvarivanjem zapaženih rezultata u školskom sportu.

Nagrađeni mladi sportisti i sportistkinje

Priznanje za najperspektivnijeg sportistu opštine dodeljeno je Danilu Ranđeloviću za rezultate u tekvondou i vu šu kung fu sportu.

Najperspektivnija sportistkinja je tekvondistkinja Anđela Jovanović.

Proglašeni su i perspektivni mladi sportisti: fudbaleri Petar Stojanović, Lazar Ilibašić, Nenad Vasić, Janko Benka, Nemanja Spasić i Marko Marković, rukometaši Vuk Vukmirović, Milan Čolić, Stefan Tiragić, Saša Lazić i Dušan Grubić, sportski ribolovac Stefan Jovanović i stonoteniser Jovan Marković.

Perspektivne sportistkinje su: Anastasija Čerubdžić, Ana Ćuić, Nikolina Bomeštar i Lana Pavlica sve rukomet, Milica Vujasinović fudbal, Aleksandra Pavkov sportski ribolov, Andrijana Pavkov, Milica Popović, Kristina Popović, Vanja Pavkov i Elena Agbaba sve karate

Nagrade za najperspektivnije ekipe pripale su kadetima FK Tekstilac u muškoj i RK BSK 2012 generacija 2006. u ženskoj konkurenciji.

Detaljnije na ico.rs